Week van de Mondhygiënist

Loop van 16 t/m 22 maart vrijblijvend binnen en we geven je voorlichting over je mondgezondheid. Een gezonde mond is belangrijk, het is de basis voor een gezond lichaam en je zelfvertrouwen!
gratis-advies

Hoe werkt de week van de Mondhygiënst?

Tijdens deze week kan iedereen bij ons terecht voor gratis mondzorgadvies. Je kunt binnen lopen voor dit mondzorgadvies, maar om wachten te voorkomen kun je ook bellen (0345 473 609) voor een vrijblijvende afspraak.

Een gezonde mond, zonder angst voor de tandarts is een geschenk voor het leven. Daar kunt u uw kind bij helpen. Kosteloos (tot 18 jaar)via uw basisverzekering.

Angstvrije start, optimaal gebit

Mondhygiënisten zien helaas steeds meer jeugd met gaatjes. Soms is het al te laat en moet er getrokken worden. Voor het kind is dit een zeer onprettige ervaring die kan leiden tot angst voor gebitsverzorging en tandartsbezoek. Door op jonge leeftijd te starten met coachmomenten kan de mondhygiënist veel ellende voorkomen. We leren uw kind, samen met onze groene knuffel Krockie, langzaam en op een speelse manier, kennismaken met een goede mondverzorging. Kindvriendelijk, bijna als een feestje…

Afspraak gratis peuter coaching voor een gezond gebit.

Hoe leer ik mijn kindje zelf te poetsen en wanneer? Hoe zit het met speentjes? Gaat de ontwikkeling van het gebit wel goed? Vragen die je als ouder van een peuter kunt hebben. Kinderen tot 18 zijn via de basisverzekering verzekerd om de mondhygiënist te bezoeken. Als ouder betaalt u dus niets. U ontvangt gratis mondzorgadvies en er staat een goodiebag voor u klaar. Bel vandaag nog voor een afspraak en geef u kind een goede, angstvrije start in mondverzorging.

Week van de Mondhygienist

Waar bestaat het gratis mondzorgadvies uit?

Het gratis mondzorgadvies voor volwassenen bestaat uit een check waarbij we kijken hoe gezond je tandvlees is. We leggen onze bevindingen aan je uit en bespreken wat we verder voor je zouden kunnen betekenen. Na een korte uitleg over de mondverzorging kunnen we eventueel je tanden polijsten zodat het weer schoon en fris aanvoelt.

Waarom de week van de Mondhygiënst?

Onze Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) heeft deze week in het leven geroepen en we zijn er erg blij mee.

Het doel is om iedereen te laten weten wat een mondhygiënist voor je kan betekenen. Veel mensen zijn wel gewend aan het regelmatig bezoeken van een tandarts, maar weten niet dat daarnaast het regelmatig bezoeken van een mondhygiënist aanbevolen wordt. Ook wordt de mondhygiënist nog wel eens verward met een assistente. Er is echter een groot verschil tussen beide.

Maak direct een vrijblijvende afspraak!

tussenbar

Contactformulier

contact