Week van de Mondhygiënist

Loop van 15 t/m 19 maart vrijblijvend binnen en we geven je voorlichting over je mondgezondheid. Een gezonde mond is belangrijk, het is de basis voor een gezond lichaam en je zelfvertrouwen!

gratis-advies

Hoe werkt de week van de Mondhygiënst?

Tijdens deze week kan iedereen bij ons terecht voor gratis mondzorgadvies. Je kunt binnen lopen voor dit mondzorgadvies, op maandagmiddag 15 maart, dinsdagavond 16 maart en op woensdagochtend en woensdagavond 17 maart. Om wachten te voorkomen kun je ook bellen (0345 473 609) voor een vrijblijvende afspraak.

Etos en de week van de Mondhygiënist

Tijdens de week van de mondhygiënist deelt Etos bij aankoop van twee Elmex actiemondzorgproducten, een voucher uit die recht geeft op een check-up van max. 15 minuten + advies. Neem contact met ons op als u deze voucher bij ons wil inwisselen. We plannen dan samen met jou een afspraak in onze agenda. Lever vooraf aan de afspraak de voucher als bewijs in. De vouchers zijn geldig tot en met woensdag 30 juni 2021.
Klik hier voor verdere informatie over de week van de mondhygiënist.

Week van de Mondhygienist

Waar bestaat het gratis mondzorgadvies uit?

Het gratis mondzorgadvies voor volwassenen bestaat uit een check waarbij we kijken hoe gezond je tandvlees is. We leggen onze bevindingen aan je uit en bespreken wat we verder voor je zouden kunnen betekenen. Na een korte uitleg over de mondverzorging kunnen we eventueel je tanden polijsten zodat het weer schoon en fris aanvoelt.

Waarom de week van de Mondhygiënst?

Onze Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) heeft deze week in het leven geroepen en we zijn er erg blij mee.

Het doel is om iedereen te laten weten wat een mondhygiënist voor je kan betekenen. Veel mensen zijn wel gewend aan het regelmatig bezoeken van een tandarts, maar weten niet dat daarnaast het regelmatig bezoeken van een mondhygiënist aanbevolen wordt. Ook wordt de mondhygiënist nog wel eens verward met een assistente. Er is echter een groot verschil tussen beide.

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!

Ook voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico is MondPlusZorg er voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel!

Maak direct een vrijblijvende afspraak!

tussenbar

Contactformulier

contact