Zo helpen wij u verder

Wij vinden dat parodontale behandelingen alleen door mondhygiënisten mogen worden uitgevoerd die een volledig afgeronde HBO-opleiding mondzorgkunde hebben afgerond met specialisatie in de parodontologie. Bekijk hier onze MondPlusZorg flyer.
flyerA5_Mondzorgplus-november-2015

Van intake tot evaluatie
In het intakeconsult wordt door middel van een screening en foto’s gekeken wat de globale conditie is van het tandvlees. Na overleg met je wordt aanvullend onderzoek gestart. In een status worden verdere gegevens verzameld, om de exacte conditie van de weefsels rondom je tanden en kiezen in kaart te brengen. Dit wordt met het bijbehorende kostenoverzicht met je besproken. Er kunnen daarna afspraken worden gemaakt voor behandeling.

Ons doel
Onze ervaren behandelaars Sylvia en Karin zorgen er in de praktijk samen met jou voor dat de behandeling zo prettig mogelijk verloopt en dat je tandvlees weer in een stabiele conditie wordt gebracht. Om de behandeling zo pijnloos mogelijk te laten verlopen kan er een verdoving worden toegepast op eigen verzoek of als dit door ons wordt aangeraden.

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!

Ook voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico, is MondPlusZorg er dus voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel!