Zo helpen wij u verder

Door invloed van mondgezondheid op de algemene gezondheid verdient iedereen die op leeftijd is de zorg van ons team van mondhygiënisten. Wij hebben oog voor de mondproblemen die bij het stijgen van de leeftijd kunnen ontstaan.

Mondzorg afgestemd op leeftijd
Met het toenemen van de leeftijd stijgt het risico op daarbij behorende specifieke mondproblemen. Door gerichte scholing van ons team signaleren we tijdig wanneer dit aan de orde is. Door preventieve behandeling zorgen we dat je mondgezondheid en daarmee je algemene gezondheid stabiel blijven. MondPlusZorg helpt je graag in een rustige behandelsfeer en nemen de tijd voor je.

We staan altijd voor je klaar
Onze praktijk is goed toegankelijk voor iedereen, ook als u wat slechter ter been bent of als u afhankelijk bent van rolstoel of rollator. Het kan zijn dat het ondanks alles niet lukt om naar ons toe te komen, bijvoorbeeld als uw gezondheid dit niet toelaat. We kunnen in dat geval in overleg met u de behandeling bij u thuis uitvoeren.

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!

Ook voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico, zijn wij er dus voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel!