Zo helpen wij u verder

De mondzorg voor kinderen heeft bijzondere aandacht in onze praktijk. Ons doel is om kinderen een gezond gebit te laten behouden. Wij nemen tijd voor de behandelingen en geven individuele aandacht.

Individuele behandeling
We spelen in op het individuele kind en stemmen onze zorg af op de leeftijd. In onze praktijk in Culemborg is er geen sprake van een standaard behandeling voor kinderen. Afhankelijk van gebitssituatie en leeftijd wordt een plan gemaakt. Cariës preventie zal voorop staan door het aanleren van juiste voedingsgewoontes en mondverzorging.

Spelenderwijs
Door onze speelse wijze van preventieve behandelingen zal het een feestje worden om je gebit te laten controleren. Daarbij worden Kroki, de poetskrokodil en Tijger ingezet om laagdrempelig te starten.
Naast het voorkomen van cariës en tandvleesproblemen wordt het kind stap voor stap door ons getraind op spelende wijze voor eventuele behandelingen die in de toekomst bij tandarts of geregistreerde mondhygiënist zouden kunnen plaatsvinden.

100% vergoeding
Onze behandelingen bij kinderen worden overigens 100% vergoed, er is dus geen aanvullende tandartsverzekering nodig.

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!

Ook voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico, is MondPlusZorg er dus voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel!