Zo helpen wij u verder

Ons team heeft oog voor bijzondere mensen. Het gaat bij ons niet alleen om je tanden, maar meer nog om de mens die ze bezit en ze verzorgt.

Afstemmen mondzorg
Ons specialisme voor bijzonder zorggroepen komt tot uiting in de tijd en aandacht voor de persoon met al zijn facetten. Hier stemmen we onze zorg en behandeling op af. Of het nu gaat om angst voor tandheelkundige behandeling of kwetsbaarheid door lichamelijke of geestelijke conditie of handicap.

Zorg die je verdient
Rekening houdend met je mogelijkheden en beperkingen lukt het ons om de mondzorg te verstrekken die je verdient.
Door je angst of beperkingen met ons te bespreken, kunnen we de behandeling zo gemakkelijk mogelijk laten verlopen. Het is vanzelfsprekend dat we zo pijnloos mogelijk zullen werken.

Pijnloze behandeling
We kunnen de gebitsreinigingen veelal pijnloos laten verlopen. Dit komt onder andere doordat we met de Piezon Prophylaxe Master werken. Dit apparaat is een soort monddouche die met lucht en water werkt. Onder hoge druk wordt hiermee de aanslag, plaque en beginnend tandsteen verwijderd. Koud water kan pijnlijk zijn daarom werkt ons apparaat om tandsteen te verwijderen met warm water.

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!

Ook voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico, is MondPlusZorg er dus voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel!