Tanden bleken Tiel

Ben je op zoek naar tanden bleken Tiel? MondPlusZorg mondhygiënist helpt je graag verder. Het bleken van tanden wordt steeds populairder. Dat begrijpen wij van MondPlusZorg mondhygiënist helemaal. Wie wil er nu geen mooie, witte tanden?

Vaak kunnen wij je tanden met onze professionele gebitsreiniging al laten stralen. Door onze moderne reinigingsapparatuur worden je tanden weer mooi wit. Maar soms is dit niet genoeg. In dat geval kun je ervoor kiezen om je tanden te laten bleken. Door je tanden in onze kliniek te laten bleken weet je zeker dat deze behandeling veilig wordt uitgevoerd. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de gezondheid van je tanden. Voor een wit gebit ben je bij MondPlusZorg mondhygiënist aan het juiste adres.

Tanden-bleken-tiel-voor-en-na

De kleur van tanden

De kleur van tanden is per persoon verschillend. De een heeft van nature wittere tanden dan de ander. Daarnaast verschillen tanden en kiezen in het gebit onderling ook van kleur. Het kan voorkomen dat bepaalde tanden een afwijkende kleur hebben.

Je tanden en kiezen bestaan uit tandbeen en een glazuurlaag. De kleur van je tanden en kiezen wordt voornamelijk bepaald door de dikte en de kleur van je tandbeen. De glazuurlaag die over het tandbeen heen zit is namelijk vrijwel transparant. De dikte van je tandbeen is erfelijk bepaald. Wanneer je dikker tandbeen hebt, zullen je tanden een gelere kleur hebben. Het bleken van je tanden kan dan een oplossing bieden.

Verandering van kleur na tanden bleken Tiel

De kleur van je tanden kan veranderen. Dit gebeurt vaak naarmate je ouder wordt. De groei van je tandbeen gaat namelijk altijd door, terwijl de glazuurlaag juist dunner wordt door slijtage.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere oorzaken. Je tanden kunnen bijvoorbeeld ook verkleuren door het drinken van koffie, thee of rode wijn, of door het roken van sigaretten. Tevens zorgen de kleurstoffen in voedingsmiddelen ervoor dat de kleur van je tanden aangetast wordt. Zeker wanneer er naar mate van tijd barsten in je glazuurlaag komen. Dit maakt het voor de kleurstoffen gemakkelijker om in je tand of kies te dringen, en zorgt voor gelere tanden.

Het team van MondPlusZorg voor tanden bleken Tiel

Ons team bestaat uit twee ervaren mondhygiënisten, Karin en Sylvia. MondPlusZorg mondhygiënist vindt kwaliteit erg belangrijk. Daarnaast willen wij dat jij je volledig op je gemak voelt. Hier hebben wij dan ook onze praktijk en benadering op ingericht. Tevens zal je altijd behandeld worden door dezelfde, vertrouwde behandelaar.

Onze mondhygiënisten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) en HBO-niveau opgeleid. U bent dus altijd verzekerd van een gecertificeerde mondhygiënist. Daarnaast volgen onze mondhygiënisten regelmatig bij- en nascholing, om optimaal resultaat te kunnen garanderen. Wil je meer informatie over tanden bleken in Tiel? Kom gerust langs of neem contact op!

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!

Ook voor iedereen uit de regio Houten staan wij klaar in onze praktijk in Culemborg