Mondhygiënist
regio Tiel

Als je een mondhygiënist in de regio Tiel zoekt, kom dan langs bij MondPlusZorg. MondPlusZorg zal ervoor zorgen dat je behandeling pijnloos zal verlopen. Je krijgt bij ons een persoonlijke behandelaar die jou altijd zal behandelen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en je jezelf helemaal thuis voelt. Deze behandelaar zal dan ook altijd uitgebreid de tijd nemen voor je en ervoor zorgen dat je jezelf helemaal op je gemak voelt.

Daarnaast zijn bij MondPlusZorg alle werkzame mondhygiënisten geregistreerd in het kwaliteitsregister van mondhygiënisten (KRM), zodat je zeker weet dat je altijd wordt geholpen door een gecertificeerd mondhygiënist. Geen verwijzing van je tandarts? Geen probleem! Die heb je bij ons namelijk niet nodig.

Kun je pas laat bij ons terecht in verband met werk? Ook dat is bij ons geen enkel probleem, wij zijn namelijk van 08:00 uur tot 21:00 uur geopend. Een afspraak is bij ons ook heel eenvoudig in te plannen, wij werken namelijk met onze eigen webagenda. We hebben geen wachtlijsten, dus in veel gevallen kun je terecht op het moment dat jou het beste uitkomt!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze mondhygiëne behandelingen om te kijken wat we je allemaal kunnen bieden, of neem contact met ons op!

Waarom Mondpluszorg?

Mondhygiënist Tiel

 • Geen wachtlijsten
 • Geopend van 08:00 uur tot 21:00 uur
 • Ervaren behandelaars
 • Zelf afspraken maken in onze webagenda
 • Altijd dezelfde behandelaar
 • Pijnloze behandeling
 • Je voelt je snel op je gemak
 • Geen verwijzing nodig
 • Uitgebreid aanbod mondzorg
Mondhygiënist Tiel - NVM
Mondhygiënist Tiel - Ivoren Kruis
Mondhygiënist Tiel - KRM
Mondhygiënist Tiel - NVVP
male-shade

Anoniem

“Wanneer je bij jullie binnen komt voel je je meteen thuis. Er wordt goed naar me geluisterd”

male-shade

Anoniem

“Zelfs mijn man wordt elke 4 maanden behandeld en dat zegt wat!”

female-shade

Anoniem

“De omgang met de kinderen is heel prettig en ze zijn nooit bang om naar jullie toe te gaan”

Over ons

Het team van MondPlusZorg bestaat uit twee mondhygiënisten: Karin en Sylvia. Een persoonlijke mondhygiënist, onze behandelwijze en de indeling van onze praktijk zorgen ervoor dat je je snel op je gemak zult voelen. Om die reden kun je dan ook uitstekend bij ons terecht als je bang bent voor de tandarts. Je persoonlijke behandelaar zal namelijk zorgen voor een geruststellende sfeer en een pijnloze behandeling.

Ook kinderen en tieners kunnen bij ons terecht voor hun mondhygiëne. We adviseren en helpen kinderen op het gebied van mondzorg, zodat zelfs op latere leeftijd de mondhygiëne de aandacht krijgt die het verdient.

Hoe kan je ons bereiken?
Vanuit Tiel is onze praktijk met de auto goed bereikbaar via de A15 en de A2. Ook kun je vanuit Tiel binnendoor rijden langs Buren en Asch. Parkeren kan op één van de drie ruime parkeerplaatsen die te vinden zijn in de buurt van onze praktijk. Deze parkeerplaatsen liggen allemaal zo’n 10 tot 250 meter van de praktijk verwijderd.

Ook met het openbaar vervoer vanuit Tiel is onze praktijk goed bereikbaar. Lijn 46 richting Vianen stopt namelijk vlak bij onze praktijk, bij de bushalte Prijsseweg. Vanaf daar is het maar een paar minuten lopen door het winkelcentrum voordat je aangekomen bent bij onze praktijk.

Tevens is onze praktijk ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, omdat de praktijk drempelloos ontworpen is.

De praktijk van MondPlusZorg is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen en Houten kan ook bij ons terecht!

Waarom en wanneer naar de mondhygiënist?
Je hoeft natuurlijk niet per se klachten te hebben om bij ons langs te komen. Wij maken ook jouw tanden en kiezen schoon. Bovendien voorzien wij je van advies over mondverzorging en de middelen die je hiervoor het beste kunt gebruiken.

Wanneer je klachten ervaart is het altijd aan te raden om bij ons langs te komen.

 • Bloedt je tandvlees bij het poetsen?
 • Gaan je tanden en kiezen los staan?
 • Is je tandvlees gezwollen en rood?
 • Trekt je tandvlees zich terug?
 • Heb je regelmatig last van gaatjes?
 • Is er tandsteen of aanslag aanwezig op je gebit?
 • Heb je een slechte adem of een vieze smaak in je mond?
 • Heb je moeite of problemen met je mondverzorging?

Kom gerust langs of neem contact op!

Mondhygiënist Tiel

MondPlusZorg

Koopmansgildeplein 18
4105 TX Culemborg

0345 – 473 609
info@mondpluszorg.nl

Team - Mondhygiënist Culemborg