Mondhygiënist regio Tiel

Als je een mondhygiënist in de regio Tiel nodig hebt, kom dan langs bij MondPlusZorg. MondPlusZorg zal ervoor zorgen dat je behandeling pijnloos zal verlopen. Je krijgt bij ons een persoonlijke behandelaar die altijd jouw behandelingen zal verzorgen. Deze behandelaar zal altijd uitgebreid de tijd nemen voor je en ervoor zorgen dat je jezelf helemaal op je gemak voelt.

Daarnaast zijn alle mondhygiënisten die bij MondPlusZorg werken geregistreerd in het kwaliteitsregister van mondhygiënisten (KRM), zodat je zeker weet dat je altijd wordt geholpen door een gecertificeerd mondhygiënist. Geen verwijzing van je tandarts? Geen probleem! Die heb je bij ons namelijk niet nodig.

Ben je pas laat thuis in verband met werk? Ook dat is bij ons geen enkel probleem, wij zijn namelijk van 08:00 uur tot 21:00 uur geopend. Een afspraak is bij ons ook heel eenvoudig in te plannen, wij werken namelijk met onze eigen webagenda. We hebben geen wachtlijsten, dus in veel gevallen kun je terecht op het moment dat jou het beste uitkomt!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze mondhygiëne behandelingen om te kijken wat we je allemaal kunnen bieden, of neem contact met ons op!

Waarom Mondpluszorg?

Mondhygiënist Tiel

  • Geen wachtlijsten
  • Geopend van 08:00 uur tot 21:00 uur
  • Ervaren behandelaars
  • Zelf afspraken maken in onze webagenda
  • Altijd dezelfde behandelaar
  • Pijnloze behandeling
  • Je voelt je snel op je gemak
  • Geen verwijzing nodig
  • Uitgebreid aanbod mondzorg
logo-nvm
logo-ivoren-kruis
logo-krm
logo-nvvp
male-shade

Anoniem

“Wanneer je bij jullie binnen komt voel je je meteen thuis. Er wordt goed naar me geluisterd”

male-shade

Anoniem

“Zelfs mijn man wordt elke 4 maanden behandeld en dat zegt wat!”

female-shade

Anoniem

“De omgang met de kinderen is heel prettig en ze zijn nooit bang om naar jullie toe te gaan”

Over ons

Het team van MondPlusZorg bestaat uit twee mondhygiënisten: Karin en Sylvia. Door de indeling van de praktijk en onze behandelwijze zul je jezelf snel op je gemak voelen. Ook wanneer je bang bent voor de tandarts kun je bij ons uitstekend terecht. Je persoonlijke behandelaar zal namelijk zorgen voor een geruststellende sfeer en een pijnloze behandeling.

Ook kinderen en tieners kunnen bij ons terecht mondhygieëne. We adviseren en helpen kinderen op het gebied van mondzorg, zodat zelfs op latere leeftijd de mondhygiëne de aandacht krijgt die het verdient.

Hoe kan je ons bereiken?
Vanuit Tiel is onze praktijk prima bereikbaar met de auto via de A15 en de A2. Ook kun je vanuit Tiel binnendoor rijden langs Buren en Asch. Parkeren kan op één van de drie ruime parkeerplaatsen die te vinden zijn in de buurt van onze praktijk. Deze parkeerplaatsen liggen allemaal zo’n 10 tot 250 meter van de praktijk verwijderd.

Onze praktijk is vanuit Tiel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 46 richting Vianen stopt namelijk vlak bij onze praktijk, bij de bushalte Prijsseweg. Vanaf daar is het maar een paar minuten lopen door het winkelcentrum voordat je aangekomen bent bij onze praktijk.

Tevens is onze praktijk ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, omdat de praktijk drempelloos ontworpen is.

MondPlusZorg is ook werkzaam als mondhygiënist in Culemborg, Geldermalsen en Beesd.

MondPlusZorg

Mondhygiënist Tiel

Koopmansgildeplein 18
4105 TX Culemborg

0345 – 473 609
info@mondpluszorg.nl

Team - Mondhygiënist Culemborg