Prachtig witte tanden!

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur en het jaar loopt bijna ten einde. Het is nu een goed moment om na te kijken of je al je vergoedingen wel hebt gebruikt.

Kom nu langs voor een behandeling

Een tandartsverzekering vergoedt tandheelkundige en mondhygiënische behandelingen tot een bepaald bedrag per jaar. Hoe hoger de premie hoe hoger de vergoeding. Door premie te betalen heb je dus het recht verworven om tot een bepaald maximumbedrag per jaar mondzorgbehandelingen vergoed te krijgen. Maak gebruik van dit recht. Wat je niet hebt gebruikt, kun je namelijk niet ‘meenemen’ naar het volgende jaar. Heb je last van aanslag, zijn je tanden verkleurd door roken, thee of koffie? Je kunt je gebit nog even lekker opfrissen door een afspraak te maken voor een mondhygiënische behandeling in onze praktijk.

Ieder jaar zien we helaas dat er wel premie is betaald, maar geen optimaal gebruik is gemaakt van het recht op behandeling. Check je vergoeding bij de zorgverzekeraar of neem contact op met ons. Samen kunnen we nakijken wat er tot nu toe geconsumeerd is door je aan mondzorg en wat MondPlusZorg voor je kan betekenen.

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!

Ook voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico zijn wij er voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel!

Bel (0345 – 47 36 09) of e-mail voor verdere informatie en kom vrijblijvend langs voor een gratis informatiegesprek!