Tanden bleken Houten

Dagelijks vormt er een bacterie laag op de tanden en kiezen. Wanneer dit niet goed verwijderd wordt kan er verkalking ontstaan en uiteindelijk vormt er kalksteen op de tanden. Het is belangrijk dat tanden goed worden verzorgd. MondPlusZorg is de mondhygiënist in de regio Houten en bij ons bent u aan het juiste adres voor uw stralende lach en witte tanden!

Tanden-bleken-houten-voor-en-na

Aanslag en tandsteen

Een laagje op de tanden en kiezen die er niet fris uitziet en ruw aanvoelt? Dan is dit hoogstwaarschijnlijk aanslag en tandsteen. Tandsteen is een laag verkalkte bacteriën, deze laag is te hard om zelf te kunnen verwijderen. Door tandsteen kan het kalksteen gaan ontsteken. Om dit te voorkomen zal het tandsteen worden verwijderd door een professionele gebitsreiniging.

De behandeling

Bij de behandeling om het tandsteen te verwijderen zal allereerst een rosé kleurstof worden aangebracht zodat de plaque, aanslag en het tandsteen beter zichtbaar is. Wij maken gebruik van een van de allernieuwste airpolish bij het reinigen van de tanden. Dit is een apparaat dat werkt met lucht en water van een aangename temperatuur. Mocht er hierna nog steeds tandsteen aanwezig zijn zullen wij gebruik maken van aanvullende technieken als ultrasoon of handinstrumenten. Uiteraard zal het water van een aangename temperatuur zijn.

Witte tanden zonder bleken Houten

Onze professionele gebitsreiniging zorgen vaak al voor een compleet ander gebit. De tanden worden weer mooi wit. Echter toch nog niet tevreden over de eigen tandkleur? Dan kunnen wij ook behandelingen uitvoeren voor het bleken van de tanden. We informeren je hier graag verder over.

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!

Onze mondhygiënisten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) en HBO niveau opgeleid. U bent dus altijd verzekerd van een gecertificeerde mondhygiënist. Daarnaast volgen onze mondhygiënisten regelmatig bij- en nascholing, om optimaal resultaat te kunnen garanderen. Wil je meer informatie over tanden bleken in Houten? Kom gerust langs of neem contact op!