MondPlusZorg
Mondhygiënist Houten

Mondhygiënist Houten

Op zoek naar een mondhygiënist zonder wachtlijst? Bij MondPlusZorg kun je direct terecht! MondPlusZorg is de mondhygiënist voor iedereen uit Houten en omgeving!

MondPlusZorg is erop gericht je behandeling zo goed en pijnloos mogelijk te laten verlopen. Je persoonlijke behandelaar neemt uitgebreid de tijd voor je. Je zult je snel op je gemak voelen en een verwijzing is niet nodig!

Daarnaast zijn alle mondhygiënisten die bij MondPlusZorg werken geregistreerd in het kwaliteitsregister van mondhygiënisten, zodat je zeker weet dat je geholpen wordt door een opgeleide mondhygiënist. Zo zijn uw tanden en kiezen altijd in goede handen en bent u voorzien van een gezonde mond en kwaliteitszorg!

Kom je pas laat thuis van je werk? Geen probleem! Wij zijn van 08:00 – 21:00 geopend! Afspraken kunnen gemakkelijk zelf gemaakt worden in onze webagenda. Bekijk onze behandelingen om te kijken wat we je allemaal kunnen bieden, of neem contact met ons op!

Waarom Mondpluszorg?

Mondhygiënist Houten

  • Geen wachtlijsten
  • Geopend van 08:00 – 21:00 uur
  • Ervaren behandelaars
  • Zelf afspraken maken in onze webagenda
  • Altijd dezelfde behandelaar
  • Pijnloze behandeling
  • Je voelt je snel op je gemak
  • Geen verwijzing nodig
NVM - MondPlusZorg
Ivoren Kruis - MondPlusZorg
KRM - Mondhygiënist Houten
NVVP - Mondhygiënist Houten
Mondhygiënist Houten

Anoniem

“Wanneer je bij jullie binnen komt voel je je meteen thuis. Er wordt goed naar me geluisterd”

Mondhygiënist Houten

Anoniem

“Zelfs mijn man wordt elke 4 maanden behandeld en dat zegt wat!”

Mondhygiënist Houten

Anoniem

“De omgang met de kinderen is heel prettig en ze zijn nooit bang om naar jullie toe te gaan”

Over ons

Ons team bestaat uit twee mondhygiënisten, Karin en Sylvia. Onze benadering en de indeling van de praktijk zorgen ervoor dat je je snel op je gemak zult voelen. Daarnaast zal je ook steeds dezelfde behandelaar hebben. Wij zijn van 08:00 – 21:00 geopend en afspraken kunnen makkelijk in onze webagenda gemaakt worden!

Hoe kan je ons bereiken?
Onze praktijk is met de auto goed bereikbaar. Je kunt parkeren op één van de drie grote parkeerplaatsen die rondom onze praktijk zijn gelegen. Al deze parkeerplaatsen liggen 10 tot 250 meter van de praktijk af. Ook met de bus vanaf het centraal station is de praktijk goed bereikbaar met lijn 46. Vanaf de bushalte is het ongeveer 3 minuten lopen door het winkelcentrum.

Daarnaast is de praktijk goed te bereiken voor rolstoelgebruikers, omdat de praktijk drempelloos ontworpen is.

Contact

Mondhygiënist Houten

Koopmansgildeplein 18
4105 TX Culemborg

0345 – 473 609
info@mondpluszorg.nl

Team - Mondhygiënist Houten