MondPlusZorg
Mondhygiënist Houten

Mondhygiënist Houten

Op zoek naar een mondhygiënist zonder wachtlijst? Bij MondPlusZorg kun je direct terecht! MondPlusZorg is de mondhygiënist voor iedereen uit Houten en omgeving!

MondPlusZorg is erop gericht je behandeling zo goed en pijnloos mogelijk te laten verlopen. Je persoonlijke behandelaar neemt uitgebreid de tijd voor je. Je zult je snel op je gemak voelen en een verwijzing is niet nodig!

Daarnaast zijn alle mondhygiënisten die bij MondPlusZorg werken geregistreerd in het kwaliteitsregister van mondhygiënisten, zodat je zeker weet dat je geholpen wordt door een opgeleide mondhygiënist. Zo zijn uw tanden en kiezen altijd in goede handen. Ons doel is het behoud van uw gezonde gebit, een gezonde mond en kwaliteitszorg!

Kom je pas laat thuis van je werk? Geen probleem! Wij zijn van 08:00 – 21:00 geopend! Afspraken kunnen gemakkelijk zelf gemaakt worden in onze webagenda. Bekijk onze behandelingen om te kijken wat we je allemaal kunnen bieden, of neem contact met ons op!

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen en Tiel kan ook bij ons terecht!

Ook voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico zijn wij er voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel!

Waarom MondPlusZorg?

Mondhygiënist Houten

 • Geen wachtlijsten
 • Geopend van 08:00 – 21:00 uur
 • Ervaren behandelaars
 • Zelf afspraken maken in onze webagenda
 • Altijd dezelfde behandelaar
 • Pijnloze behandeling
 • Je voelt je snel op je gemak
 • Geen verwijzing nodig
Mondhygienist houten - logo nvm
Mondhygienist houten - logo ivoren kruis
Mondhygienist houten - logo krm
Mondhygienist houten - logo nvvp

Hoe gaan wij te werk?

Mondhygienist Houten - maak een afspraak

1. Maak een afspraak

Het is bij ons enorm gemakkelijk om een afspraak te maken. Wij bieden namelijk verschillende mogelijkheden. Doe het bijvoorbeeld digitaal via onze webagenda. Op deze manier kunt u eenvoudig zien welke datums en tijden nog beschikbaar zijn. Bent u op zoek naar een manier om een afspraak te maken voor meerdere personen? Dan is het handiger om te bellen of mailen. Wij proberen dan de afspraken opeenvolgend in te plannen. Of komt gewoon eens langs. Wij helpen u op de manier die voor u het best werkt.

Mondhygienist Houten - kennismaken

2. Kennismaken

U komt voor de eerste keer langs, fijn om eerst kennis te maken. Wij zorgen er namelijk voor dat u in de toekomst altijd dezelfde behandelaar zal hebben. Wij horen vaak terug dat dit als erg fijn wordt ervaren. Zo weet u wie u voor zich heeft en weten wij dit ook.

Bij een eerste afspraak horen wij graag hoe u erin staat. Het kan zijn dat u angst heeft voor de mondhygiënist. We bespreken deze angst en komen erachter waar deze vandaan komt. Is het misschien de verdoving, de pijn of de onwetendheid. Het is helemaal normaal om angstig te zijn. Wij begrijpen het en helpen u graag.

Mondhygienist Houten - bepalen van de behandeling

3. Bepalen van de behandeling

Wij analyseren en bekijken uw gebit. Aan de hand van deze analyse bespreken we samen met u welke behandeling het best bij u past. Misschien kiest u vanuit overtuiging liever voor een andere behandeling dan de behandeling die wij adviseren. Of kost de behandeling te veel moeite of geld. Samen overleggen we welke behandeling past bij uw persoonlijke situatie.

Mondhygienist Houten - uitvoeren van de behandeling

4. Uitvoeren van de behandelingen

Wanneer we starten aan de behandeling laten we altijd precies weten wat we gaan doen. U weet zo altijd wat er gaat gebeuren. U heeft bij elke behandeling dezelfde behandelaar. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan.

Vaak zit er 3 tot 6 maanden tussen behandelingen. Afhankelijk van de situatie bepalen we dit samen met u. Soms zit er zelfs 12 maanden tussen behandelingen. Maar soms komt het voor dat er elke maand een behandeling gepland staat. Dit komt vaak voor bij kinderen.

Volgende
Mondhygienist houten - male shade

Anoniem

“Wanneer je bij jullie binnen komt voel je je meteen thuis. Er wordt goed naar me geluisterd”

Mondhygienist houten - male shade

Anoniem

“Zelfs mijn man wordt elke 4 maanden behandeld en dat zegt wat!”

Mondhygienist houten - female shade

Anoniem

“De omgang met de kinderen is heel prettig en ze zijn nooit bang om naar jullie toe te gaan”

Over ons

Ons team bestaat uit twee mondhygiënisten, Karin en Sylvia. Onze benadering en de indeling van de praktijk zorgen ervoor dat je je snel op je gemak zult voelen. Daarnaast zul je ook steeds dezelfde behandelaar hebben. Wij zijn van 08:00 – 21:00 geopend en afspraken kunnen makkelijk in onze webagenda gemaakt worden!

Hoe kun je ons bereiken?
Onze praktijk is met de auto goed bereikbaar. Je kunt parkeren op één van de drie grote parkeerplaatsen die rondom onze praktijk zijn gelegen. Al deze parkeerplaatsen liggen 10 tot 250 meter van de praktijk af. Ook met de bus vanaf het centraal station is de praktijk goed bereikbaar met lijn 46. Vanaf de bushalte is het ongeveer 3 minuten lopen door het winkelcentrum.

Daarnaast is de praktijk goed te bereiken voor rolstoelgebruikers, omdat de praktijk drempelloos ontworpen is.

Wanneer naar de mondhygiënist?
Allereerst hoef je niet per se klachten te hebben om regelmatig naar de mondhygiënist te gaan. Onze specialisten maken je tanden en kiezen schoon. Dit zorgt ervoor dat je eventuele klachten voorkomt. Daarbij voorzien wij je graag van advies over mondverzorging en de beste middelen hiervoor.

Wanneer je wél klachten ervaart, is het altijd goed om bij ons langs te komen.

 • Je tandvlees bloedt bij het poetsen?
 • Je tanden en kiezen gaan los staan?
 • Je tandvlees is gezwollen en rood?
 • Je tandvlees trekt zich terug?
 • Je hebt regelmatig last van gaatjes?
 • Er is tandsteen of aanslag aanwezig op je gebit?
 • Je hebt een slechte adem of een vieze smaak in je mond?
 • Je hebt moeite of problemen met je mondverzorging?

Neem gerust eens contact op of kom langs!

Contact

Mondhygiënist Houten

Koopmansgildeplein 18
4105 TX Culemborg

0345 – 473 609
info@mondpluszorg.nl

Mondhygienist houten - ons team