Mondhygiënist Geldermalsen

Op zoek naar een mondhygiënist waar je direct terecht kunt? Je bent altijd welkom bij MondPlusZorg mondhygiënist Geldermalsen. Wij hebben namelijk geen wachtlijst.

Bij MondPlusZorg zorgen we ervoor dat je behandeling zo goed en pijnloos mogelijk zal verlopen. Je hebt altijd een persoonlijke behandelaar die goed de tijd voor je neemt. Zo krijg je snel een vertrouwd gevoel en een verwijzing is niet nodig!

Alle mondhygiënisten die bij MondPlusZorg werken staan geregistreerd in het kwaliteitsregister. Zo weet je zeker dat je geholpen wordt door een opgeleide mondhygiënist.

Het is geen enkel probleem als je laat thuis komt van je werk. MondPlusZorg staat namelijk van 08:00 – 21:00 voor je klaar. In onze webagenda kun je zelf gemakkelijk je afspraken maken. Bekijk onze behandelingen om te zien wat we je allemaal kunnen bieden, of neem contact met ons op!

Waarom Mondpluszorg?

Mondhygiënist Geldermalsen

  • Geen wachtlijsten
  • Zelf afspraken maken in onze webagenda
  • Geopend van 08:00 – 21:00 uur
  • Geen verwijzing nodig
  • Ervaren behandelaars
  • Je voelt je snel op je gemak
  • Altijd dezelfde behandelaar
  • Pijnloze behandeling
NVM - Mondhygiënist Geldermalsen
Ivoren Kruis - Mondhygiënist Geldermalsen
KRM - Mondhygiënist Geldermalsen
NVVP - Mondhygiënist Geldermalsen
Mondhygiënist Geldermalsen

Anoniem

“Wanneer je bij jullie binnen komt voel je je meteen thuis. Er wordt goed naar me geluisterd”

Mondhygiënist Geldermalsen

Anoniem

“Zelfs mijn man wordt elke 4 maanden behandeld en dat zegt wat!”

Mondhygiënist Geldermalsen

Anoniem

“De omgang met de kinderen is heel prettig en ze zijn nooit bang om naar jullie toe te gaan”

Onze mondhygiënisten

Ons team bestaat uit twee opgeleide mondhygiënisten, Karin en Sylvia. Je zult je snel op je gemak voelen door onze benadering en de indeling van de praktijk. We doen er namelijk alles aan om u zo goed mogelijk op uw gemakt te laten voelen. Zo zul je ook altijd dezelfde behandelaar krijgen. Wij hanteren ruime openingstijden, namelijk van 08:00 – 21:00. Afspraken zijn makkelijk te maken in onze webagenda. Naast onze praktijk in Culemborg bieden wij ook complete mondzorg aan huis.

Bereikbaarheid vanuit Geldermalsen
Onze praktijk is vanuit Geldermalsen prima bereikbaar met de auto via de A2. Ook kunt u binnendoor rijden vanuit Geldermalsen via de Brugsteeg. Parkeren kan op één van de drie ruime parkeerplaatsen die te vinden zijn rondom onze praktijk. Deze parkeerplaatsen zijn zo’n 10 tot 250 meter van de praktijk verwijderd.

Onze praktijk is met het openbaar vervoer ook makkelijk bereikbaar vanuit Geldermalsen. Vanaf station Geldermalsen kun je de trein nemen, zo duurt het maar 6 minuten om in Culemborg te komen. Vanaf station Culemborg kun je vervolgens met bus 46 mee. Deze bus stopt namelijk zeer dicht bij onze praktijk, bij bushalte Prijsseweg. Vanaf daar is het maar een paar minuten lopen door het winkelcentrum voordat je bij onze praktijk aankomt.

Omdat de praktijk drempelloos ontworpen is, is deze ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

MondPlusZorg is ook werkzaam in Culemborg, Houten en Beesd. We zien je graag terug bij de beste mondhygiënist van regio Geldermalsen.

Contact

Mondhygiënist Geldermalsen

Koopmansgildeplein 18
4105 TX Culemborg

0345 – 473 609
info@mondpluszorg.nl

Team - Mondhygiënist Geldermalsen