Mondhygiënist regio Geldermalsen

Op zoek naar een mondhygiënist waar je direct terechtkunt? Bij MondPlusZorg, mondhygiënist in de regio Geldermalsen, ben je altijd welkom. Wij hebben namelijk geen wachtlijst.

Bij MondPlusZorg zorgen we ervoor dat je behandeling zo goed en pijnloos mogelijk zal verlopen, maar bovenal dat je je helemaal op je gemak voelt. Je hebt altijd een persoonlijke behandelaar die uitgebreid de tijd voor je neemt. Zo krijg je snel een vertrouwd gevoel en een verwijzing van je eigen tandarts is niet nodig!

Alle mondhygiënisten die bij MondPlusZorg werken staan geregistreerd in het officiële kwaliteitsregister. Zo weet je zeker dat je geholpen wordt door een gecertificeerde mondhygiënist.

Bij ons is het geen enkel probleem als je laat thuis komt van je werk. MondPlusZorg staat namelijk van ’s morgens tot ’s avond voor je klaar. Onze openingstijden zijn namelijk van 08:00 uur tot 21:00 uur. In onze webagenda kun je zelf gemakkelijk je afspraken maken. Bekijk al onze behandelingen om te zien wat we je allemaal kunnen bieden, of neem contact met ons op!

Waarom MondPlusZorg?

Mondhygiënist Geldermalsen

  • Geen wachtlijsten
  • Geopend van 08:00 uur tot 21:00 uur
  • Zelf afspraken maken in onze webagenda
  • Geen verwijzing nodig
  • Je voelt je snel op je gemak
  • Ervaren behandelaars
  • Altijd dezelfde behandelaar
  • Pijnloze behandeling
  • Uitgebreid aanbod mondzorg
Mondhygiënist geldermalsen - logo nvm
Mondhygiënist geldermalsen - logo ivoren kruis
Mondhygiënist geldermalsen - logo krm
Mondhygiënist geldermalsen - logo nvvp

Hoe werken wij?

Mondhygiënist Geldermalsen - plan een afspraak in

1. Plan een afspraak in

Het is eenvoudig om bij ons een afspraak in te plannen. Dit kan via diverse wegen. Plan hem bijvoorbeeld digitaal in via onze online agenda. Hierin ziet u in een oogopslag welke data en tijden nog open staan voor afspraken. Misschien wilt u met meerdere personen langskomen? Dan is het handig om een mail te sturen of even te bellen. Wij proberen dan de afspraken achter elkaar in te plannen. U kunt ook gewoon eens langskomen. Wij helpen graag op de manier die voor u het beste past.

Mondhygiënist Geldermalsen - maak kennis

2. Maak kennis

De eerste keer dat u langskomt, kunt u wat zenuwachtig zijn. Dat is bij ons nergens voor nodig. Wij maken eerst rustig kennis met u en geven u de kans om ons ook eerst te leren kennen. Het is fijn om alvast te spreken met uw behandelaar, die zal in de toekomst namelijk hetzelfde blijven. Wij horen terug dat dit heel erg fijn is. Zo weten wij wie we voor ons hebben en weet u dat ook.

We bespreken bij deze eerste afspraak hoe u erin staat. Misschien heeft u angst voor de mondhygiënist? Dit is heel erg normaal, we komen dit vaak tegen. We bespreken dit met u en komen erachter waar deze vandaan komt. Is het de verdoving, de pijn of misschien wel de onwetendheid? Wij begrijpen het en helpen u hier graag bij!

Mondhygienist Geldermalsen - Bepaal de behandeling

3. Bepaal de behandeling

Vervolgens onderzoeken en bekijken we uw gebit. Aan de hand van de uitkomsten overleggen we met u over welke behandeling goed zou zijn. Misschien kiest u uit overtuiging liever voor een andere behandeling of kost de behandeling te veel geld of moeite. Wij bespreken het met u en komen samen tot de behandeling die het best bij u past.

Mondhygienist Geldermalsen - uitvoering van de behandelingen

4. Uitvoering van de behandelingen

Voor we starten aan de behandeling, maar ook tijdens de behandeling, laten we altijd weten wat we gaan doen. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren. Daarbij heeft u bij elke behandeling dezelfde behandelaar. Zo komt u in geen enkel opzicht voor verrassingen te staan.

Hoe vaak dienen behandelingen gedaan te worden? Dit is helemaal afhankelijk van u en uw gebit. Vaak zit er 3 tot 6 maanden tussen. Soms zit er zelfs 12 maanden tussen behandelingen. Wij adviseren u en bespreken dan samen wat voor u het beste uitkomt. Voor kinderen is het bijvoorbeeld vaker, die komen vaak elke maand.

Volgende
Mondhygienist geldermalsen - male shade

Anoniem

“Wanneer je bij jullie binnen komt voel je je meteen thuis. Er wordt goed naar me geluisterd”

Mondhygienist geldermalsen - male shade

Anoniem

“Zelfs mijn man wordt elke 4 maanden behandeld en dat zegt wat!”

Mondhygienist geldermalsen - female shade

Anoniem

“De omgang met de kinderen is heel prettig en ze zijn nooit bang om naar jullie toe te gaan”

Onze mondhygiënisten

Twee opgeleide mondhygiënisten, Karin en Sylvia, vormen het team van MondPlusZorg. Je zult je snel op je gemak voelen door de behandelwijze van onze mondhygiënisten en de indeling van de praktijk. Je kunt bij ons ook uitstekend terecht als je angst hebt voor de tandarts. We doen er namelijk alles aan om je zo goed mogelijk op je gemak te laten voelen. Zo zul je ook altijd dezelfde behandelaar krijgen. Door onze ruime openingstijden (op dinsdag zelfs tot 21:00 uur!) kun je altijd wel een tijdstip vinden wat jou uitkomt. Afspraken zijn eenvoudig te maken via onze webagenda.

Bereikbaarheid vanuit Geldermalsen
Onze praktijk is met de auto vanuit Geldermalsen prima bereikbaar via de A2. Ook kun je binnendoor rijden vanuit Geldermalsen via de bijv. Brugsteeg. Parkeren kan op één van de drie ruime parkeerplaatsen die te vinden zijn rondom onze praktijk. Deze parkeerplaatsen zijn allemaal ongeveer 10 tot 250 meter van de praktijk verwijderd.

Onze praktijk is met het openbaar vervoer ook makkelijk bereikbaar vanuit Geldermalsen. Vanaf station Geldermalsen kun je de trein nemen, zo duurt het maar 6 minuten om in Culemborg te komen. Vanaf station Culemborg kun je vervolgens met bus 46 mee. Deze bus stopt namelijk zeer dicht bij onze praktijk, bij bushalte Prijsseweg. Vanaf daar is het maar een paar minuten lopen door het winkelcentrum voordat je bij onze praktijk aankomt.

Omdat de praktijk drempelloos ontworpen is, is deze ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

MondPlusZorg is gevestigd in Culemborg. Dus naast iedereen uit de regio Geldermalsen, zijn wij er ook voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel kan ook bij ons terecht!

Ook voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico zijn wij er voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel

Contact

Mondhygiënist Geldermalsen

Koopmansgildeplein 18
4105 TX Culemborg

0345 – 473 609
info@mondpluszorg.nl

Mondhygienist geldermalsen - ons team