Tanden bleken zonder risico Culemborg

Vind je het vervelend dat je tanden niet helemaal stralend wit zijn? MondPlusZorg helpt je graag.

Als vanzelf kunnen je tanden in de loop der jaren verkleuren. Bijvoorbeeld door het drinken van thee, koffie of rode wijn, of door het roken van sigaretten. Maar ook door de kleurstoffen in voedingsmiddelen. Zeker wanneer er barsten in je glazuurlaag zitten. Hierdoor nemen je tanden de kleurstoffen makkelijker op.

Wij begrijpen dat een sprankelende glimlach met een mooi wit gebit zelfvertrouwen geeft. Vaak levert onze professionele gebitsreiniging al verbluffende resultaten op. Je tanden worden door onze moderne apparatuur weer mooi wit. Mocht je echter nog niet tevreden zijn over je eigen tandkleur dan kan er altijd met je gesproken worden over het bleken van je tanden. We informeren je hier graag verder over. Bij MondPlusZorg ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare behandeling. Geen zorgen over de gezondheid van je tanden! Wie een mooi en gezond wit gebit wil, zit bij MondPlusZorg goed.

Tanden-bleken-culemborg-voor-en-na

Natuurlijk tandkleur

Hoe kan het dat de een wittere tanden heeft dan de ander? Dit heeft te maken met de opbouw van je tanden. Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en een vrijwel transparante glazuurlaag. De dikte en de kleur van je tandbeen bepalen de kleur van je tanden. Hoe dunner je tandbeen, hoe witter je tanden van kleur zijn. De dikte en de kleur van je tandbeen is erfelijk bepaald. Hier kun je helaas vrij weinig aan doen. Wil je toch wittere tanden? Dan is tanden bleken een goede oplossing.

De kleur van tanden verschilt niet alleen per persoon. Tanden en kiezen verschillen onderling ook van kleur. Zo kan het voorkomen dat bepaalde tanden een afwijkende kleur hebben. Dit zie je vaak bij hoektanden, omdat het tandbeen daar dikker is.

Na tanden bleken Culemborg

Om de witte kleur van je tanden te behouden is het belangrijk dat je je tanden goed blijft verzorgen. Helaas is het effect van tanden bleken niet voor altijd zichtbaar. Na een aantal jaar zullen je tanden terug kleuren naar hun oorspronkelijke kleur. Dit wordt versneld door het roken van sigaretten en het drinken van veel koffie, thee of rode wijn. Je kunt ervoor kiezen om je tanden opnieuw te laten bleken. Hierbij kan het voorheen behaalde resultaat opnieuw geboekt worden. Je kunt er ook voor kiezen om het resultaat bij te houden.

Ons team voor tanden bleken Culemborg

Het team van MondPlusZorg bestaat uit twee ervaren mondhygiënisten, Karin en Sylvia. Wij vinden het belangrijk dat je volledig op je gemak bent. Hier doen wij dan ook alles voor. Onze praktijk en dienstverlening is zo ingericht om jou een gerust gevoel te geven.

Daarnaast zijn onze mondhygiënisten geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Je wordt alleen behandeld door de beste gecertificeerde professionals. Wil je meer informatie over tanden bleken in Culemborg of onze praktijk? Kom gerust langs of neem contact op

Voor tanden bleken zonder risico kan je bij ons terecht! Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!