Dental Wellness; stralen zonder boren

In ‘De Stoel’ zonder dat het eng is? Samen met uw persoonlijke mondhygiëniste werkt u ontspannen en laagdrempelig aan een gezond gebit met een lach die opvalt. En daar komt geen boor aan te pas!

Wat doet een mondhygiënist?
Veel mensen houden bij mondzorg liever zelf de controle, dan dat ze op controle moeten. Bij MondPlusZorg laten we u graag ervaren hoe een persoonsgerichte en zachtaardige manier van tandheelkunde bedrijven de gezondheid van uw gebit, en daarmee een gevoel van welzijn, snel vooruit kan gaan. De taken die wij uitvoeren zijn in eerste instantie gericht op preventie en het terugdringen van mondproblemen zodat u en uw tandarts kunnen zeggen: “Wat gaaf! Het ziet er fantastisch uit!”

Ontspannen setting
Onze praktijk is laagdrempelig en heeft een vriendelijke uitstraling. U kunt bij ons terecht voor het reiniging van gebit, implantaten of prothese, bleken, bij tandvleesproblemen en bij mondgeur. Veel zaken komen overeen met de tandartspraktijk, alleen de boor of tang… Die komen bij ons niet voor! Wij werken in een zeer ontspannen setting met veel persoonlijke aandacht en begeleiding zodat u met plezier naar de praktijk komt.

Resultaat!
Een gezonde mond is belangrijk, geeft u vertrouwen, leidt tot minder tijd in de tandartsstoel, en… Is prachtig om te zien!

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!

Ook voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico zijn wij er voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel

Maak snel een afspraak!