Mondhygiënist Culemborg

MondPlusZorg mondhygiënist Culemborg is erop gericht je behandeling zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Je krijgt een persoonlijke behandelaar die uitgebreid de tijd voor je neemt. Je zult je snel op je gemakt voelen en een verwijzing is niet nodig!

Bij MondPlusZorg zijn alle werkzame mondhygiënisten geregistreerd in het kwaliteitsregister. Zo wordt je gegarandeerd geholpen door een opgeleide mondhygiënist die altijd mondzorg op maat kan bieden.

Als je pas laat thuis bent van je werk, hoef je je geen zorgen te maken dat je bij ons niet meer terecht kunt. Op dinsdag en woensdag zijn wij namelijk ook in de avond geopend, en wel tot 21:00 uur! Afspraken kunnen gemakkelijk zelf gemaakt worden in onze online agenda. Bekijk onze behandelingen om het aanbod van onze mondzorg te bekijken, of neem contact met ons op!

Waarom Mondpluszorg?

Mondhygiënist Culemborg

  • Geopend van 08:00 uur tot 21:00 uur
  • Zelf afspraken maken in onze webagenda
  • Ervaren behandelaars
  • Altijd dezelfde behandelaar
  • Je voelt je snel op je gemak
  • Geen verwijzing nodig
  • Uitgebreid aanbod mondzorg
Mondhygienist culemborg - logo nvm
Mondhygienist culemborg - logo ivoren kruis
Mondhygienist culemborg - logo krm
Mondhygienist culemborg - logo nvvp
Mondhygienist culemborg - male shade

Wil Tibben

“Wanneer je bij jullie binnen komt voel je je meteen thuis. Er wordt goed naar me geluisterd”

Mondhygienist culemborg - female shade

Graticia Klees

“Zelfs mijn man wordt elke 4 maanden behandeld en dat zegt wat!”

Mondhygienist culemborg - male shade

Anoniem

“De omgang met de kinderen is heel prettig en ze zijn nooit bang om naar jullie toe te gaan”

Over onze mondhygiënisten

Het team van MondPlusZorg bestaat uit twee mondhygiënisten, namelijk Karin en Sylvia. De indeling van onze praktijk en onze benadering zorgen ervoor dat je je snel op je gemak zult voelen. Om je nog meer op je gemak te laten voelen, zul je ook iedere keer behandeld worden door dezelfde behandelaar. Onze ruime openingstijden zorgen ervoor dat je altijd bij ons terecht kunt op een moment dat het jou het best uitkomt. Wij zijn op dinsdag en woensdag namelijk extra lang geopend (op dinsdag zelfs tot 21:00 uur!). Afspraken kunnen makkelijk in onze webagenda gemaakt worden.
Hoe kan je ons bereiken?
Onze praktijk is goed bereikbaar met de auto. Op één van de drie grote parkeerplaatsen die rondom de praktijk aanwezig zijn, kun je ook gemakkelijk parkeren. Deze parkeerplaatsen liggen ook allemaal zo’n 10 tot 250 meter van de praktijk af. Ook met de bus vanaf het centraal station is de praktijk goed bereikbaar met lijn 46. Vanaf de bushalte is het maar ongeveer 3 minuten lopen door het winkelcentrum.

Daarnaast is de praktijk goed te bereiken voor rolstoelgebruikers, omdat de praktijk drempelloos ontworpen is.

MondPlusZorg is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan ook bij ons terecht! Maak vandaag nog een afspraak bij de beste mondhygiënist van Culemborg!

Ook voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico zijn wij er voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel!

Contact

Mondhygiënist Culemborg

Koopmansgildeplein 18
4105 TX Culemborg

0345 – 473 609
info@mondpluszorg.nl

Mondhygienist culemborg - ons team