Mondhygiënist Culemborg

MondPlusZorg mondhygiënist Culemborg is erop gericht je behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Je persoonlijke behandelaar neemt uitgebreid de tijd voor je. Je voelt je snel op je gemak en een verwijzing is niet nodig!

Daarnaast zijn alle mondhygiënisten die bij MondPlusZorg werken geregistreerd in het kwaliteitsregister, zodat je gegarandeerd geholpen wordt door een opgeleide mondhygiënist die altijd mondzorg op maat kan bieden.

Kom je pas laat thuis van je werk? Geen probleem! Wij zijn op dinsdag en woensdag extra lang geopend! Afspraken kunnen gemakkelijk zelf gemaakt worden in onze online agenda. Bekijk onze behandelingen om het aanbod van onze mondzorg te bekijken, of neem contact met ons op!

Waarom Mondpluszorg?

Mondhygiënist Culemborg

  • Geopend van 08:00 uur tot 21:00 uur
  • Zelf afspraken maken in onze webagenda
  • Ervaren behandelaars
  • Altijd dezelfde behandelaar
  • Je voelt je snel op je gemak
  • Behandeling aan huis mogelijk
  • Geen verwijzing nodig
  • Uitgebreid aanbod mondzorg
NVM - Mondhygiënist Culemborg
Ivoren Kruis - Mondhygiënist Culemborg
KRM - Mondhygiënist Culemborg
NVVP - Mondhygiënist Culemborg
Mondhygiënist Culemborg

Wil Tibben

“Wanneer je bij jullie binnen komt voel je je meteen thuis. Er wordt goed naar me geluisterd”

Mondhygiënist Culemborg

Graticia Klees

“Zelfs mijn man wordt elke 4 maanden behandeld en dat zegt wat!”

Mondhygiënist Culemborg

Anoniem

“De omgang met de kinderen is heel prettig en ze zijn nooit bang om naar jullie toe te gaan”

Over onze mondhygiënisten

Het team van MondPlusZorg bestaat uit twee mondhygiënisten, namelijk Karin en Sylvia. De indeling van onze praktijk en onze benadering zorgen ervoor dat je je snel op je gemak zult voelen. Om je nog meer op je gemak te laten voelen, zal je ook steeds dezelfde behandelaar hebben. Onze ruimte openingstijden zorgen ervoor dat je altijd een tijdstip vindt dat jou uitkomt. Wij op dinsdag en woensdag namelijk extra lang geopend. Afspraken kunnen makkelijk in onze webagenda gemaakt worden! Naast onze praktijk in Culemborg bieden wij ook complete mondzorg aan huis.

Hoe kan je ons bereiken?
Onze praktijk is goed bereikbaar met de auto. Je kunt gemakkelijk parkeren op één van de drie grote parkeerplaatsen die rondom onze praktijk aanwezig zijn. Al deze parkeerplaatsen liggen 10 tot 250 meter van de praktijk af. Ook met de bus vanaf het centraal station is de praktijk goed bereikbaar met lijn 46. Vanaf de bushalte is het maar ongeveer 3 minuten lopen door het winkelcentrum.

Daarnaast is de praktijk goed te bereiken voor rolstoelgebruikers, omdat de praktijk drempelloos ontworpen is.

MondPlusZorg Culemborg is ook werkzaam als mondhygiënist in Geldermalsen en Beesd. Maak vandaag nog een afspraak bij de beste mondhygiënist van Culemborg!

Contact

Mondhygiënist Culemborg

Koopmansgildeplein 18
4105 TX Culemborg

0345 – 473 609
info@mondpluszorg.nl

Team - Mondhygiënist Culemborg