Wil je ook een stralende witte lach?

tijdelijk gratis whitenings check t.w.v. 43 euro

Actie loopt tot
19 november
prijslabel24
Vanaf
125 euro
icon-teeth
Gratis
informatiegesprek

Prachtig witte tanden!

Een stralende witte lach geeft je een geweldige uitstraling en kan een boost zijn voor je zelfvertrouwen, dat wil jij toch ook als je je selfies post!

Kom nu vrijblijvend langs voor een gratis informatiegesprek!

Het kan zijn dat tanden in de loop van de jaren geler worden door pigmenten die zich binnen in de tand bevinden. In dit geval zijn de tanden witter te maken door een professionele bleekbehandeling.

Nu tijdelijk na een half jaar een gratis Whitenings Check t.w.v. 43 euro!

Wij bleken met de wettelijke toegestane veilige hoeveelheid carbamideperoxide. Deze methode zorgt gegarandeerd voor wittere tanden, waar je lang plezier van houdt.

Er kan gekozen worden voor thuisbleken, waarbij je een aantal dagen of nachten bleekt met speciaal voor jou gemaakte bleekmalletjes. Op deze manier kan je weer vol zelfvertrouwen het jaar door! De kosten hiervan zijn 125 euro per kaak.

Het is ook mogelijk om je tanden in één behandeling te bleken. Deze behandeling vindt plaats in onze praktijk. De kosten voor deze zogenaamde in-office bleekmethode zijn voor boven- en onderkaak 350 euro. Voor deze methode is vooraf een gebitsreiniging vereist.

Bel (0345 – 47 36 09) of e-mail voor verdere informatie en kom vrijblijvend langs voor een gratis informatiegesprek!

img-sale-tandarts