Met een frisse en witte lach het jaar door!

icon-teeth
Actie loopt tot 16 oktober
icon-pricetag
Vanaf 70 euro

Prachtig witte tanden!

Wordt het niet eens tijd om je lach op te frissen door een professionele gebitsreiniging of tanden bleken? Een gezonde mond is belangrijk, maar je wilt ook graag een mooie frisse witte lach. Op deze wijze ga je vol zelfvertrouwen het jaar door!

Frisse witte tanden geven je een geweldige uitstraling en kunnen een boost zijn voor je zelfvertrouwen, dat wil jij toch ook als je je selfies post!

Door pigmenten uit de voeding en door veroudering worden tanden geleidelijk donkerder. Als deze verkleuringen zich op de buitenkant van de tanden bevinden, kunnen ze eenvoudig worden verwijderd. Door een professionele gebitsreiniging wordt door ons het tandsteen van je tanden verwijderd. Daarna polijsten we je tanden met polijstpasta of een airpolish methode. Hiermee worden de overgebleven pigmenten aan de buitenzijde verwijderd. Je tanden worden weer glad, fris en de verkleuringen op je tanden zijn verdwenen. Al vanaf 70 euro!

Het kan ook zijn dat de tanden in de loop van de jaren geler zijn geworden door pigmenten die zich binnen in de tand bevinden. In dit geval zijn de tanden witter te maken door een professionele bleekbehandeling.

MondPlusZorg bleekt met de wettelijke toegestane veilige hoeveelheid carbamideperoxide. Deze methode zorgt gegarandeerd voor wittere tanden, waar je lang plezier van houdt. Er kan gekozen worden voor thuisbleken, waarbij je een aantal dagen of nachten bleekt met speciaal voor jou gemaakte bleekmalletjes. De kosten hiervan zijn 125 euro per kaak. Het is ook mogelijk om je tanden in één behandeling te bleken. Deze behandeling vindt plaats in onze praktijk. De kosten voor deze zogenaamde in-office bleekmethode zijn voor boven- en onderkaak 350 euro.

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!.

Voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico, zijn wij er dus voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel!

Bel (0345 – 47 36 09) of e-mail voor verdere informatie en kom langs om te screenen of jouw gebit geschikt is om eventueel te bleken.

img-sale-tandarts