Ervaringen

Karin is een deskundige mondhygiënist. Ze houdt rekening met wat je wel of niet prettig vindt en stelt je op je gemak. Ze gaat heel rustig te werk. Ik kan haar zeker bij iedereen aanbevelen!
Sherley
MondPlusZorg is een fijne toegankelijke praktijk met flexibele openingstijden. Met een persoonlijke benadering bieden ze net dat beetje extra waar ik naar op ziek was. Op deze manier voorkom ik gaatjes en tandvleesproblemen. Mijn kinderen gaan er ook graag heen. Ik had geen verwijziging van de tandarts nodig en voor mijn kinderen worden de mondzorgkosten zelfs helemaal vergoed vanuit de basisverzekering. Aanrader!
Danielle
Vroeger ging ik braaf elk jaar naar de tandarts. Hij doet zijn werk prima, maar hij geeft eigenlijk nauwelijks advies om tandproblemen te voorkomen. Zo kwam ik bij de mondhygiënist terecht. Ik heb Karin Leren kennen als een vakkundige dame met een vrolijke noot. En het belangrijkste is dat mijn gebit twee keer per jaar goed schoongemaakt wordt en dat ik adviezen krijg. Ook weet Karin wat er in de (aanvullende) tandartsverzekering gedekt wordt. Ze geeft je gelijk de ragertjes mee na de behandeling, voor een klein bedrag. Al met al heel prettig!
Jeroen
Professionele praktijk, die zorg op maat biedt. Ik hou graag van mooie, witte, maar vooral gezonde tanden en dit bereik ik bij Karin 't Hardt / Mondpluszorg.
Zehra Inanli
De prettig ingerichte ruimte en de hartelijke kennismaking met de mondhygiëniste zorgen gelijk voor een ontspannen sfeer. Voordat ze met de behandeling begint wordt uitgebreid en heel duidelijk besproken wat er gaat gebeuren. Dat geeft direct een vertrouwd gevoel. Het regelmatig laten verzorgen van mijn gebit heeft er voor gezorgd dat de conditie van mijn mond is verbeterd. Kortom, ik kan iedereen aanbevelen om de gezondheid van de mond regelmatig bij MondPlusZorg te laten controleren.
Wil Tibben
Wanneer je bij jullie binnen komt voel je je meteen thuis. Je reageert heel spontaan en vertelt altijd heel goed wat je gaat doen en hoe je het gaat doen. Dat geeft mij het gevoel dat je echt persoonlijk om je patiënten geeft. Ook luister je goed naar je patiënt. Je bent ook eerlijk en geeft goeie feedback. De omgang met de kinderen is heel prettig en ze zijn nooit bang om naar jullie toe te gaan. Daarnaast hebben we allemaal een gezond gebit. Zelfs mijn man wordt elke 4 maanden behandeld en dat zegt wat!!
Graticia Klees en Lascelles Klees