Nieuwe website

Datum: 24 februari 2016 / Auteur: MB - BMA / 1 Reactie /

Trots, dat is wat we zijn. De nieuwe website is gelanceerd. We zijn erg blij met het resultaat! Dit is dan ook de eerste blog op onze nieuwe website. We hopen je vanaf hier regelmatig op de hoogte te houden van allerlei zaken over onze passie. Onze passie is ons vak als mondhygiënist én onze praktijk. Aan deze website hebben veel mensen gewerkt. Zonder hen allemaal was het niet zo mooi geworden als het nu is, bedankt daarvoor. Het was erg leuk om eraan te werken. We zijn weer even bewust geworden van de kwaliteit van de mensen om ons heen en die van ons zelf.

Toen er werd voorgesteld om een paarse kleur te verwerken in de nieuwe website was het even slikken voor ons. We zijn erg oranje gezind zoals je misschien zult weten. Dit was oorspronkelijk oker geel, maar het blijkt toch wel erg moeilijk om oker gele verbruiksmaterialen en accenten te vinden. En heel eerlijk gezegd is oranje ook wel makkelijk omdat we altijd vol trots mee kunnen leven als het koningsdag is of bij een WK of EK. Hoewel het aan de andere kant bij een verlies op grote toernooien wel extra pijnlijk is. Maar toen we de eerste opzet van de website zagen met het paars erin verwerkt, waren we gelijk om. Dan toch maar opzoek naar paarse oorbellen.…


Abonneer nu op de nieuwsbrief


Bekijk ook eens:

  • 24 februari 2016
    Door: MB - BMA


  • Reactie “Nieuwe website

    1. Geweldige meiden alles wordt goed uitgelegd zijn erg zorgzaam en bekwaam. Ik ga er weer naar toe zonder bang te hoeven zijn.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *