Specials

Soms zijn er periodes in je leven dat je mond gevoeliger is voor problemen. Dit kunnen mooie periodes zijn, zoals bijvoorbeeld zwangerschap. Maar ook minder mooie periodes zoals het ondergaan van behandeling bij kwaadaardige aandoeningen.

Gelukkig elke zwangerschap kost je een tand, hoeft niet meer op te gaan!

Zwangerschap
Je zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Je lichaam verandert elke dag een beetje en ongemerkt gebeurt dit ook in je mond. Je verzorgt je lichaam extra met allerlei crèmes en gezond eten. Helaas zien we dit vaak niet terug in de mond. Bloedend tandvlees en zwelling zijn veel voorkomende zwangerschapskwaaltjes. Met de juiste handvaten kun je dit goed onder controle krijgen.

Oncologie en orgaantransplantaties
Vooraf aan de oncologische behandeling of orgaantransplantaties is het van belang om je mond in topconditie te brengen. Tijdens de oncologische behandelingen kunnen er in de mond vervelende bijwerkingen optreden. Met speciale mondzorg kunnen we ervoor zorgen dat deze bijwerkingen voorkomen worden of zo min mogelijk optreden.

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!

Ook voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico, is MondPlusZorg er dus voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel!