Slechte mondgeur

Veel mensen lopen onnodig te lang rond met een slechte mondgeur. Het is een veel voorkomend probleem waar met een juiste professionele aanpak goed iets aan te doen is.

Halitose
Halitose, oftewel slechte mondgeur, is iets waar vaak veel schaamte over is en wat tot grote sociale problemen kan leiden. In de meeste gevallen ligt de oorzaak ervan in de mond. Bij halitose is de tong vaak de grote boosdoener in het geheel. In een consult wordt in eerste instantie door middel van een test bepaald waar de oorzaak gelegen is. Daarna wordt door middel van een daarop afgestemde behandeling het probleem van de slechte mondgeur behandeld.

Juiste aanpak belangrijk
Vaak heb je al veel hulpmiddelen gebruikt om van je slechte adem af te komen. Als je het niet op de juiste manier aanpakt, los je het probleem niet op, of alleen voor korte duur. Met behulp van onze behandeling en advies kun je er pas echt vanaf komen.

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!

Ook voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico, is MondPlusZorg er dus voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel!