Gebitsreiniging en Bleken

Op de tanden en kiezen vormt zich dagelijks een bacterie laag. Als deze niet goed verwijderd wordt kan deze gaan verkalken en vormt er zich tandsteen.

Aanslag en tandsteen
Aanslag en tandsteen is een laag op de tanden en kiezen die er niet fris uitziet en ruw aanvoelt. Tandsteen is een laag verkalkte bacteriën die te hard is om zelf te verwijderen. Om ontstekingen van het tandvlees te voorkomen zal het tandsteen weg worden gehaald door een professionele gebitsreiniging.

Geen pijnlijke apparatuur
Vooraf wordt plaque, tandsteen en aanslag beter zichtbaar gemaakt met een rosé kleurstof. Bij de daarop volgende gebitsreiniging maken we eerst gebruik van een de allernieuwste airpolish. Dit is een apparaat dat werkt met lucht en water van aangename temperatuur. Hiermee wordt plaque, aanslag en beginnend tandsteen verwijderd. Mocht er dan nog tandsteen aanwezig zijn dan maken we gebruik van aanvullende technieken zoals ultrasoon of handinstrumenten. Ook hierbij is het water aangenaam van temperatuur.

Witte tanden zonder bleken
Vaak levert onze professionele gebitsreiniging al verbluffende resultaten op. Je tanden worden door onze moderne apparatuur weer mooi wit. Mocht je echter nog niet tevreden zijn over je eigen tandkleur dan kan er altijd met je gesproken worden over het bleken van je tanden. We informeren je hier graag verder over.

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!

Dus voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico, is MondPlusZorg er voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel!

Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak, neem contact op via het contactformulier of bel op 0345 – 47 36 09 .