Complete mondzorg aan huis

Mondzorg moet voor iedereen bereikbaar zijn. Ook als het niet meer lukt om naar de praktijk te komen. Wij leveren een tandarts en/of mondhygiënist en tandprotheticus voor aan huis.

Procedure op maat
Als eerste zal een van onze mondhygiënisten uit ons team jou bezoeken. Indien nodig zal je verwezen worden naar jouw eigen tandarts of naar de mobiele tandarts of tandprotheticus van Mond Plus Zorg. Door de zorg van tandarts, mondhygiënist en tandprotheticus bij je aan huis te leveren, zorgen we dat je weer zonder problemen kunt eten, praten en lachen. We komen graag naar je toe.

Vergoedingen
Voor de behandeling aan huis gelden dezelfde tarieven en verzekeringsvoorwaarden als in de praktijk. Het enige verschil zijn de kilometerkosten (0,29 eurocent per kilometer) en de kosten per huisbezoek (code C80 15,85 euro). In veel gevallen worden de kosten voor het huisbezoek vergoed uit de basisverzekering. In sommige gevallen kunnen we een aanvraag indienen bij jouw verzekering, om de gehele mondzorgbehandeling uit de basisverzekering vergoed te krijgen. Voor meer informatie hierover kun je het best met ons contact opnemen.