Complete mondzorg aan huis

Mondzorg moet voor iedereen bereikbaar zijn. Ook als het niet meer lukt om naar de praktijk te komen. Wij leveren een tandarts en/of mondhygiënist en tandprotheticus voor aan huis.

Procedure op maat
Als eerste zal een van onze mondhygiënisten uit ons team jou bezoeken. Indien nodig zal je verwezen worden naar jouw eigen tandarts of naar de mobiele tandarts of tandprotheticus van Mond Plus Zorg. Door de zorg van tandarts, mondhygiënist en tandprotheticus bij je aan huis te leveren, zorgen we dat je weer zonder problemen kunt eten, praten en lachen. We komen graag naar je toe.

Vergoedingen
Voor de behandeling aan huis gelden dezelfde tarieven en verzekeringsvoorwaarden als in de praktijk. Het enige verschil zijn de voorrijkosten en de kosten per huisbezoek (code C80 16,40 euro). In veel gevallen worden de kosten voor het huisbezoek vergoed uit de basisverzekering. In sommige gevallen kunnen we een aanvraag indienen bij jouw verzekering, om de gehele mondzorgbehandeling uit de basisverzekering vergoed te krijgen. Voor meer informatie hierover kun je het best met ons contact opnemen.

Voorrijkosten
De voorrijkosten worden als volgt berekend:
Tot 10 km van onze praktijk: €70
Van 11 km tot 20 km van onze praktijk: €100
Van 21 km tot 50 km van onze praktijk: €150

Klik op de kaart om de afbeelding te vergroten:
map mondpluszorg

Bereken de afstand van onze praktijk naar uw huis via deze link.

Wilt u graag mondzorg aan huis, maar woont u verder dan 50 km van onze praktijk? Neem dan contact met ons op.