Coaching in de mondverzorging (bij orthodontie)

Wil je gecoacht worden in de verzorging van je mond dan kunnen wij je als geen ander daarbij helpen. Door een goede reiniging van de mond kunnen veel problemen in de mond voorkomen worden.

‘’ Tijdens de beugelperiode van mijn zoon zag ik het tandvlees veranderen! Veel dikker en roder, na een paar sessie zie ik hem weer graag lachen! ‘’

Verwijderen tandplaque
Veel problemen in de mond worden veroorzaakt door ontoereikende verzorging. Ook als je denkt ontzettend je best te doen, kan het zijn dat nog niet alle tandplaquebacteriën voldoende worden verwijderd. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste hulpmiddelen en mondverzorgingstechnieken. We kijken wat het best past bij in jouw mond om problemen te voorkomen en/of het behaalde resultaat van een behandeling te behouden.

Orthodontie
Soms wordt de mondverzorging tijdelijk bemoeilijkt doordat er bijvoorbeeld een beugel aanwezig is. Dit is een periode dat het juist heel belangrijk is om je gebit goed schoon te houden. We ondersteunen je hier graag in door gebruik te maken van onze nieuwste airpolish apparatuur. Hiermee worden je tanden met slotjes weer heerlijk schoon en wit gemaakt.

Onze praktijk is gevestigd in Culemborg. Dus iedereen uit de regio’s Geldermalsen, Houten en Tiel kan bij ons terecht!

Ook voor het professioneel laten bleken van uw tanden, zonder risico, is MondPlusZorg er dus voor u in onze praktijk in Culemborg voor iedereen uit de regio’s Houten en Tiel!